Loader

Badloe en Van Rijsselberghe gevolgd voor docuserie ‘Helden van de Spelen’

Zes olympische sporters, onder wie Dorian van Rijsselberghe en Kiran Badloe, zijn driekwart jaar gevolgd voor de nieuwe documentaireserie Helden van de Spelen bij Videoland. De serie geeft een inkijkje in het leven van de sporters en is bij Videoland te zien vanaf 24 juli.

Helden van de Spelen toont in vier afleveringen hoe de sporters toeleven naar de Olympische Spelen van Tokio, die op 24 juli 2020 zouden beginnen. Een bijzondere kijk in hun sportieve en privé leven. In elke documentaire staan andere sporters centraal en dit vierluik verschijnt 24 juli in zijn geheel exclusief bij Videoland.  


Broederstrijd tussen Van Rijsselberghe en Badloe 

In de docuserie worden windsurfers Dorian van Rijsselberghe en Kiran Badloe gevolgd in hun kwalificatie voor de Spelen in Tokio. Een ultieme broederstrijd tussen een tweevoudig Olympisch Kampioen en het jonge talent wat nog aan het begin van zijn carrière staat.  Meester en leerling, maar bovenal twee sportieve vrienden. De mannen laten in de documentaire zien hoe ze hier naartoe leven en hoe de een omgaat met winst en de andere met verlies. 

‘Helden van de Spelen’ is vanaf 24 juli exclusief te zien bij Videoland. In vier unieke documentaires geven Dorian van Rijsselberghe & Kiran Badloe, Epke Zonderland, Shanice van de Sanden en Sanne & Lieke Wevers een bijzondere kijk in hun sportieve en privé leven

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie